Önskar att jag visste vad "Gott nytt år" hette på polska...

... för då hade det varit min rubik! Har precis gjort mig iordning och är redo att göra nyårsafton 0809 till något bra. Ärligt talat är väl mina förväntningar på nyår inte skyhöga. En något överskattad högtid i min mening men i goda vänners sällskap kan det nog bli helt mysig kväll- Det viktigaste är ju trots allt att vi är tillsammans! hurra hurra till denna klyscha som är så sann.

Har ju förresten inte berättat att jag varit i jönköping och träffat på den otroligt söta en månader gamla Elvira! Åh,.. nu borde ni vara avundsjuka alla alternor för hon var helt fantastiskt mysig att hålla i. Känner mig stolt som den första i alternafamiljen som fått hålla vår nya medlem.

Förresten... Imorgon tänker jag ringa Klara, Tobbe och Nina eftersom jag undrar så vad ni sysslar med och det var grymt längesen.. Ok... Klara, förmodligen kommer du plugga kemi så dig vet jag ju redan vad du gör, men till er andra..

Till maji! det var grymt tråkigt att du blev sjuk. Men vi får ta igen det snart... saknar dig!

Till alla alternor!
Jag tänker mycket på er och hoppas vi kan träffas hela familjen någon gång i sommar... saknar er!
mimmi, vi ses ju snart och då ska vi köra sönder backarna i Åre!

Till alla Polenvänner!
Gott nytt år! Vad vore Polen utan oss? Eller snarare vad vore vi utan Polen? Det är ni som gör Polen till en behaglig plats=) Saknar er.

Till Karlskronavänner!
Fatta vad jag kommer sakna er när jag åker härifrån! Känns bara jobbigare och jobbigare för varje dag som går att åka ifrån er och vårt kära Karlskrona.


Till alla!
Ett gott nytt fantastiskt, härligt, spännande, roligt, oförutsägbart, intressant, toppen, kanonbra=) 2009