Helgen, snö och tjejkväll

Och så kom den, snön! Helt plöstligt från 5 plusgrader till 5 minus över en natt. Jag hade tydligen gjort misstaget att klämma ur mig att jag gillar vinter och kyla, men när jag satt med vantar på mig inomhus på biomedicum (skolan) i helgen och försökte läsa farma ångrade jag mig, bittert. Just nu fantiserar jag och Klara mer än någonsin om vår resa till värmen som börjar närma sig. Bara 2 månader kvar nu.



Det bästa med att plugga på biomed på vintern är att du fryser så mycket att du inte bara tränar din hjärna utan också bränner ditt fett! Det ni!

Två typiska Medicinstudenter som pluggar hårt! Fruit Ninja är det senaste spelet och det är hård konkurrens om högsta high score. Vissa personer (hrmf hemmed) kanske tar det lite väääääl seriöst!

I lördags kväll var vi bjudna till Bella (i mitten) på tjejmys! Det blev en jättemysig kväll och framförallt väldigt mycket tjejsnack!



Ojdå, vad långt det blev! Första adventmysets bilder från igår kväll med BLK får hoppa över till nästa inlägg. Okej, jag erkänner. Jag har kameran på övervåningen och är för lat för att gå upp och hämta den. Men föreställ er en nystädad, pyntad lägenhet med massor av ljus, gröt, pepparkakor, glögg med russin och mandlar - sen ser ni mig där i mitten, sjukt nöjd över att jag bor med världens bästa vänner! (saknade dig Emmzer)