Nytt rum!

Nu har vi flyttat in i vårt nya rum! blev väldigt likt det förra men det känns så skönt att ha hamnat i en ny korridor. Trivs verkligen jättebra här och vi har fått trevliga grannar också som lånar ut sitt internet (tack Johan).
Ett annat stort plus är att jag fått en ny bäddmadrass till min säng (tack mamma och pappa) och min kemibok från gymnasiet (tack Erik och Koch)

Idag har jag varit helt fruktansvärt trött, så nu tänkte jag faktiskt gå och lägga mig trots att kl bara är 10. Har lite dåligt samvete för att jag inte pluggat mer ikväll men tänkte stiga upp tidigt imorgon istället eftersom jag har sovmorgon. Känns som att min hjärna inte tar emot mer kunskap ikväll.

I måndags hade vi förresten en av de roligaste lektionerna hittills! Vi hade exersice i first aid och fick lära oss konstgjort andning och hjärtmassage som vi sedan fick utföra på en docka inkopplad till en dator som visade om man lyckades få dockan levande eller inte. För att få in rätt beat i hjärtmassagen (100 bpm) spelade vår lärare upp en tysk technolåt i bakgrunden. Någon försökte lite försiktigt fråga om det var så att han tog med sig den låten när han skulle göra hjärtmassage vid någon olycka. Han svarade att han ständigt hade låten med sig i huvudet. Och jag förstår honom. Efter en halvtimme med samma dunk i bakgrunden känner jag också att låten fastnat på huvudet. Tänk då på honom som står där och undervisar dag ut och dag in.


På menyn denna veckan:
Pannbiff!
Klara och jag stekte igår pannbiffar på ett kilo så nu vet vi vad vi ska äta resten av veckan.



Före
(Var lite stökigt i vårt gamla rum förra helgen när vi höll på att plugga framför datorn.)


         

EFTER!

       


Tack för alla kommentarer. Ni är så snälla!