Valborg?

Har precis ätit en fantastisk lunch på Medyk (hälsning till Irina och Kristina som inte hyser någon större kärlek till detta ställe.) Ok...fantastisk kanske är att ta i men billigt, gott och mättande är en bra kombo.

Som alla andra dagar den senaste veckan kommer även denna dag att spenderas i bibblan. Igår lyckades jag reta upp kvinnan med den röda locken igen. Satt förkyld och snörvlade vid min bänk. Med musik i öronen och med ögonen fullt fokuserade ner i anatomiboken märker jag inte när kvinnan med locken går fram och ställer sig framför min bänk. Jag vaknar upp ur min pluggkoma av att någon slänger ner ett paket näsdukar framför mig, skäller om något på polska och sen argt säger: "chusteczki!!!" (näsdukar) Ber så otroligt mycket om ursäkt för att jag tydligt stört biblioteksron genom att snora för högt=)

Ser inte fram särskilt mycket emot helgen som kommer innehålla mest plugg. Blir lite tomt också eftersom många åker hem till Sverige på vårt minilov. (människorna nedanför+ Kristina, Ilja mf.) Ja just det, det är ju valborg idag... hm. Kanske borde firas?

Klicka f�r att st�nga bilden
Dagens citat:
Polska läraren: "Gdzie jest chleb?" (Var finns brödet?)
Alex som missförstår läraren och tror att hon säger sklep (affär) chleb svarar: "eh... na ulicy?" (På gatan)