Sawadee kaaaaaaaa

...eller nåt i den stilen. God dag tror jag det betyder på thai. Trodde faktiskt att polskan var världens svåraste språk men den uppfattningen har ändrats de senaste dagarna. Den thailändska kungen kallas t.ex. för "Bhumibol" vilket är en förkortning av det otroligt lätta och smidiga namnet "Boramintaramahaphumiphonadunyadet" (ja det är sant). Johan Per Lennart Segerbank Bremberg - släng dig i väggen!

Nej, jag har inte köpt världens fulaste kjol, men eftersom Buddah tydligen inte tillåter shorts fick vi låna denna fantastiska sarong på plats.


Sen vi landade på Bangkoks flygplats har allting gått i ett. I Bangkok åkte vi som vettvillingar hit och dit för att hinna med allt vi ville se på två dagar (vilket vi också gjorde!). Vi kände oss väldigt mätta på storstadsliv när vi förflyttade oss söderut till Phuket och mina föräldrar. Här har vi nu vilat ut några dagar och laddat på batterierna inför resten av vårt äventyr. På söndag åker vi vidare till Phi Phi och därefter har vi tänkt oss Ao Nang och Ko Tao. Mycket att hinna med på våra tre veckor men otroligt skönt, underbart, varmt och härligt i landet där folket nästan alltid skrattar och stränderna är vita som snö.

Klara njuter på en strand på norra Phuket där vi för övrigt var helt själva :)


ps. Internet här är inte det bästa så fler bilder får laddas upp när vi kommer hem igen.